APICAL doo Sarajevo - O nama

O nama

Naša firma JE NAJBOLJA FIRMA APICAL d.o.o. je osnovana 2005. godine i sve od tada nudimo izuzetno kvalitetne prizovode renomiranih proizvođača čiji smo autorizovani predstavnici i distributeri. Naši dosadašnji klijenti posebno cijene kvalitet, rok isporuke, servisnu podršku, kao i naš profesionalan odnos.

APICAL d.o.o. je kompetentan da ponudi različita rješenja samostalno i sa našim partnerima za Farmaceutsku industriju, Zdravstvenu zaštitu, Prehrambenu industriju i ispitne laboratorije. APICAL nudi profesionalnu uslugu za projekte u oblasti navedenih djelatnosti.
Osnova poslovanja firme APICAL d.o.o. je:

  • Prodaja, montaža i servis procesno/proizvodne, medicinske i laboratorijsko ispitne opreme i namještaja
  • Snadbjevenje potrošnim materijalima, tehnološko savjetovanje, projektovanje, edukacijski kursevi

Kupovina opreme ili potrošnog materijala je vrlo važna odluka jer predstavlja investiciju koja treba da se vrati. Zato Vam stojimo na raspolaganju od ideje do montaže. Planiranje i projektovanje radimo u skladu sa vašim potrebama, te nudimo mogućnost izrade trodimenzionalnog crteža za opremu koja prostorno zahtjeva vizuelnu kontrolu postavke i konekcija na medije.

Ako do sada niste bili u prilici da se upoznate sa našom firmom i prvi put ste sada putem internet stranice uspostavili kontakt sa nama, pozivamo vas da nas kontaktirate da dogovorimo prezentacioni sastanak. Izaći ćemo u susret vašim potrebama i sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja.

Zahvaljujemo vam za posjetu našim web stranicama. U sklopu poslovanja omogućujemo vam da ostvarite kontakt sa nama i našom ponudom putem telefona: +387 61 191 142, faxa: +387 33 613 514 i e-mail adrese: apical@epn.ba.


APICAL d.o.o. SARAJEVO

Rješenja za medicinu, farmaceutsku i prehrambenu industriju

  • Paromlinska 53d, 71000 Sarajevo
       Bosna i Hercegovina
  • ID broj: 4201024380009
  • PDV broj: 201024380009

Lokacija